Productie & Supply

Productie & Supply

RedPharma beschikt over productieketels, afvul- en verpakkingsapparatuur (inclusief coderen en labelen). De faciliteit van RedPharma bevat onder andere een ‘custom-made’ productieketel die ontworpen is volgens hoge technische standaarden. Deze ketel bevat alle eigenschappen die benodigd zijn voor productie van op vloeistoffen en ‘semi-solid’ gebaseerde cosmetica en medische hulpmiddelen binnen een kosten-effectief tijdsframe. Daarnaast stelt deze ketel ons in staat om een goede transfer en vertaalslag (inclusief procesvalidaties) te realiseren van de ontwikkelschaalgrootte naar de commerciële schaalgroottes.

Wij realiseren voor onze klanten complete of delen van productietrajecten bestaande uit technische overdracht van ontwikkeling naar commerciële schaal, productie, validaties, verpakken, kwaliteitscontroles en vrijgave. Waar nodig brengen we diverse partijen samen om het gewenste product bij u als klant te krijgen, waarbij RedPharma de capaciteit heeft om de complexiteit hiervan te managen.

Dit, in combinatie met de in-huis kennis over productontwikkeling, productie, kwaliteit en wet- en regelgeving, en het verdere netwerk dat we kunnen inzetten, stelt RedPharma in staat om een “one stop shop” service aan te bieden.

RedPharma Productie B.V.

Meerpaalweg 5

1332 BB ALMERE

Nederland

ALGEMEEN

CONTACT