Over RedPharma

Ons handelsmerk

De basis van het succes van RedPharma wordt gevormd door onze complementaire vaardigheden, onze klantgerichte cultuur en flexibiliteit. We zijn ons er terdege van bewust dat ons succes afhankelijk is van directe en open communicatie en het leveren van de kwalitatief zeer hoogwaardige producten en bijbehorende diensten. Dat alles uiteraard volgens de afgesproken levertijd en binnen het afgesproken budget.

Wij willen graag dé strategische partner van onze klanten zijn en hen de werkzaamheden die inherent zijn aan de levensduur van een ‘substance-based’ medisch hulpmiddel of cosmeticum uit handen nemen. RedPharma ontzorgt, waardoor u zich kunt richten op uw core business. Onze klanten profiteren van ‘one-stop-shop’-service, die onze missie en visie uitdraagt:

 

 

MISSIE:

“Wij zijn een uitbreiding van én voor bedrijven: wij leveren de supply chains van onze klanten constant de beste productkwaliteit, gebaseerd op innovatie in productontwikkeling en productie.”

 

VISIE :

RedPharma Productie B.V. streeft ernaar om in 2025 de meest erkende strategische partner in West-Europa te zijn op het gebied van contractproductie van persoonlijke verzorgingsmiddelen, cosmetica (inclusief cosmeceuticals) en substance-based medische hulpmiddelen.

 

RedPharma Productie B.V.

Meerpaalweg 5

1332 BB ALMERE

Nederland

ALGEMEEN

CONTACT