Over RedPharma

Over RedPharma

Algemene informatie:

RedPharma Productie B.V. is gespecialiseerd in formulering-/ productontwikkeling en productie van vloeibare en ‘semi-solid’ medische hulpmiddelen en cosmetica (inclusief cosmeceuticals). We zijn gepassioneerd door innovatie, kwaliteit en service! We zijn volledig op de hoogte van alle toepasselijke standaarden, (EU) wet- en regelgeving en we ontwikkelen en produceren overeenkomstig de ISO 22716 en ISO 13485:2016 normen. Ons complementaire team beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van:

 

  • Volledige of op een aangeleverd concept-gebaseerde productontwikkeling en productie (bijvoorbeeld: formule, selectie van de verpakking, claims, bijsluiters, brochures, artwork)
  • Opzet, uitwerking en onderhoud product-  en/of proces-risicomanagement-systeem gerelateerd aan productie
  • Ontwikkeling  en uitvoer van testmethodes en bijbehorende specificaties
  • Uitvoering en rapportage van diverse product gerelateerde studies (e.g. stabiliteit, compatibiliteit, challenge, biocompatibiliteit, dermatologisch, etc.)
  • Validatie van processen
  • Samenstelling van technische documentatie en registratie voor markttoelating
  • Presentatie van proces gerelateerde wetenschappelijke onderbouwingen
  • Selectie en beoordeling van leveranciers en/ of onderaannemers

 

In aanvulling op de complementaire vaardigheden van de oprichters hebben wij een uitgebreid netwerk van vooraanstaande professionals opgebouwd. Daardoor kunnen we innovatieve en veilige producten van hoge kwaliteit ontwikkelen en produceren. Wij beperken ons niet tot het op de voet volgen van de trends in de markt en wet- en regelgeving, maar willen daar ook proactief op anticiperen.

 

Naast toepassingen voor gebruik door mensen zetten wij onze expertise ook in voor ‘substance-based’ producten voor dieren. Tevens hebben we de afgelopen jaren grondige kennis en ervaring opgedaan op het gebied van bio-organische producten. De grondige technische en wetenschappelijke expertise op gebied van o.a. formuleringen, processen, kwalificatie, validatie, transfer kleine schaal naar grote schaal, testmethoden en registraties stellen ons in staat om uw unieke en gespecialiseerde vraagstukken zo te vertalen dat u consistent hoogwaardige medische hulpmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging -cosmetica (inclusief cosmeceuticals)- aan uw ‘supply chain’ kunt aanbieden.

RedPharma Productie B.V.

Meerpaalweg 5

1332 BB ALMERE

Nederland

ALGEMEEN

CONTACT